E, zaraz fabryka.
nie całe 10 kg
max 2 tygodnie i wciągną
Napisano 07 grudnia 2014 - 11:11
E, zaraz fabryka.
nie całe 10 kg
max 2 tygodnie i wciągną
Napisano 07 grudnia 2014 - 13:09
Masarnia u Marka działa przężnie.Musisz pomysleć o budowie masarni zamiast domu
Użytkownik cipstiger edytował ten post 07 grudnia 2014 - 13:10
Napisano 30 sierpnia 2015 - 20:45
Kolejna zabawa
8a7d16a2e55b6fa586354a86378b69ffd9ae9e1b90e47dee4bd5d0eba959dd8f.jpg 96,49 KB 7 Ilość pobrań
b86f9a6612cb04904830d532c2695535bbfb2fde540a4e5e5648df5d834cd3db.jpg 109,33 KB 6 Ilość pobrań
a8d8dcc6edff59debd7ab3a871d23f17a6996c77c98eb5da18ce38d66184c8b0.jpg 191,53 KB 6 Ilość pobrań
3d6155be2855b5d7691d48422b1d4f949516187fb25c1dde8857ea1ac5e272a2.jpg 139,6 KB 3 Ilość pobrań
c22c637c30b74c295f2f2ecb4b7ef568ddcc388ba5fbdbabbefc628aba90c6d5.jpg 142,19 KB 3 Ilość pobrań
792ca80b3a793e3fb01e5a388fab5cc79251301ea0e5f248d1dd305dc6c19d43.jpg 96,08 KB 3 Ilość pobrań
6e67a65d2c37f8b1afc67402c4a5b3b0199af95f331916ba2ea0c081d0373c54.jpg 113,66 KB 3 Ilość pobrań
f6baf6c26ed1925f5d96350dc8e5e8e43c08017e84899800ce0e7ca6205612ec.1.jpg 84,22 KB 4 Ilość pobrań
b8b6d8acacab4c0163565e0037b921c0d0d6d76082984a02d60f98e58f82d604.0.jpg 208,49 KB 3 Ilość pobrań
0ff528a9fdfd4929d8787318e59d52d891e22244385a3b3555801829c8af33da.jpg 216,92 KB 3 Ilość pobrań
Napisano 30 sierpnia 2015 - 21:36
Ślinka cieknie od patrzenia .
Napisano 31 sierpnia 2015 - 12:01
Piekna produkcja !
Napisano 31 sierpnia 2015 - 14:48
Wow... nie widzialem tego watku wczesniej - chyba wkrotce wkleje kilka zdjec z mojego archiwum...
Slodziaksos - jaki to rodzaj tej ladnej kielbasy??
Napisano 31 sierpnia 2015 - 20:58
Napisano 01 września 2015 - 00:33
moze na pierwszy rzut pochwale sie szynkowa -
Napisano 01 września 2015 - 05:07
Napisano 01 września 2015 - 12:39
Slodziaksos - I w smaku jest wspaniala (ocena znajomych). Na Twoich zdjeciach widzialem ze Zywiecka zapiekasz w piekarniku - probowales robic to w wedzarni?
Ja obecnie wiekszosc kielbasa nie odparzam gtylko zapiekam w wedzarni - jest trwalsza I smaczniejsza- ale to tylko moja subiektywna ocena.
Kilka zdjec z archiwum.
Napisano 01 września 2015 - 18:26
Napisano 05 września 2015 - 01:35
Hey Kaz. Nietylko Ciebie ponosi. Wczoraj przygotowane I zapeklowane zostalo 23.5 kg na kielbasy, a dzis zapeklowane zostalo 10 kg na wedzonki. Z czego 3 kg poledwicy na tzw. lososiowa. (mam nadzieje ze cos z niej wyjdzie, robie nowym sposobem - peklowanie na sucho). Cos z archiwum:
Mysliwska posuszana I Krakowska podsuszana.
Napisano 06 września 2015 - 13:11
Napisano 06 września 2015 - 13:19
A co to za ryby obok makreli.
Napisano 06 września 2015 - 15:46
Napisano 06 września 2015 - 17:27
Mikaił. dajesz do pieca
Napisano 07 września 2015 - 22:34
Napisano 08 września 2015 - 09:42
Nie samą kiełbasą człowiek żyje.
Dziś ( a raczej wczoraj) pasztecik skonstruowałem
b774ca94bf0ab241b2d19e55d4e83d7db75f405f3d6dc1d07296b09e17652454.jpg 70,72 KB 2 Ilość pobrań
f4feb5ebcfc10d0607b18976d2692f6df157ea9a95d60e074d2c54e7ab454fa0.jpg 96,52 KB 1 Ilość pobrań
22f8212eb107aa7975574f01a8d16a8651dd2ba0704427b3d3d28dfbb5b5d561.jpg 122,26 KB 1 Ilość pobrań
a826dddc5b52b5e2aa228749789b40ab7e7536d8dfa44adb735a7abef7042a50.jpg 149,61 KB 1 Ilość pobrań
Napisano 08 września 2015 - 13:44
Moje wczorajsze zadymianie:
Kilka kawalkow wedliny w weekend bedzie sie dymic.
Napisano 08 września 2015 - 13:49
No cóż Stefanie. Mamy podobne zainteresowania
Jest nas coraz więcej w tym odłamie hobby .
I dobrze.
Rodzinę trzeba nakarmić. A najlepiej czymś co zawiera jak najmniej chemii i jest w smaku dużo lepsze niż sklepowe.
Pozdrawiam
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych