E, zaraz fabryka.
nie całe 10 kg
max 2 tygodnie i wciągną
Posted 07 December 2014 - 11:11
E, zaraz fabryka.
nie całe 10 kg
max 2 tygodnie i wciągną
Posted 07 December 2014 - 13:09
Masarnia u Marka działa przężnie.Musisz pomysleć o budowie masarni zamiast domu
Edited by cipstiger, 07 December 2014 - 13:10.
Posted 30 August 2015 - 20:45
Kolejna zabawa
8a7d16a2e55b6fa586354a86378b69ffd9ae9e1b90e47dee4bd5d0eba959dd8f.jpg 96.49KB 7 downloads
b86f9a6612cb04904830d532c2695535bbfb2fde540a4e5e5648df5d834cd3db.jpg 109.33KB 6 downloads
a8d8dcc6edff59debd7ab3a871d23f17a6996c77c98eb5da18ce38d66184c8b0.jpg 191.53KB 6 downloads
3d6155be2855b5d7691d48422b1d4f949516187fb25c1dde8857ea1ac5e272a2.jpg 139.6KB 3 downloads
c22c637c30b74c295f2f2ecb4b7ef568ddcc388ba5fbdbabbefc628aba90c6d5.jpg 142.19KB 3 downloads
792ca80b3a793e3fb01e5a388fab5cc79251301ea0e5f248d1dd305dc6c19d43.jpg 96.08KB 3 downloads
6e67a65d2c37f8b1afc67402c4a5b3b0199af95f331916ba2ea0c081d0373c54.jpg 113.66KB 3 downloads
f6baf6c26ed1925f5d96350dc8e5e8e43c08017e84899800ce0e7ca6205612ec.1.jpg 84.22KB 4 downloads
b8b6d8acacab4c0163565e0037b921c0d0d6d76082984a02d60f98e58f82d604.0.jpg 208.49KB 3 downloads
0ff528a9fdfd4929d8787318e59d52d891e22244385a3b3555801829c8af33da.jpg 216.92KB 3 downloads
Posted 30 August 2015 - 21:36
Ślinka cieknie od patrzenia .
Posted 31 August 2015 - 12:01
Piekna produkcja !
Posted 31 August 2015 - 14:48
Wow... nie widzialem tego watku wczesniej - chyba wkrotce wkleje kilka zdjec z mojego archiwum...
Slodziaksos - jaki to rodzaj tej ladnej kielbasy??
Posted 31 August 2015 - 20:58
Posted 01 September 2015 - 00:33
moze na pierwszy rzut pochwale sie szynkowa -
Posted 01 September 2015 - 05:07
Posted 01 September 2015 - 12:39
Slodziaksos - I w smaku jest wspaniala (ocena znajomych). Na Twoich zdjeciach widzialem ze Zywiecka zapiekasz w piekarniku - probowales robic to w wedzarni?
Ja obecnie wiekszosc kielbasa nie odparzam gtylko zapiekam w wedzarni - jest trwalsza I smaczniejsza- ale to tylko moja subiektywna ocena.
Kilka zdjec z archiwum.
Posted 01 September 2015 - 18:26
Posted 05 September 2015 - 01:35
Hey Kaz. Nietylko Ciebie ponosi. Wczoraj przygotowane I zapeklowane zostalo 23.5 kg na kielbasy, a dzis zapeklowane zostalo 10 kg na wedzonki. Z czego 3 kg poledwicy na tzw. lososiowa. (mam nadzieje ze cos z niej wyjdzie, robie nowym sposobem - peklowanie na sucho). Cos z archiwum:
Mysliwska posuszana I Krakowska podsuszana.
Posted 06 September 2015 - 13:19
A co to za ryby obok makreli.
Posted 06 September 2015 - 15:46
Posted 06 September 2015 - 17:27
Mikaił. dajesz do pieca
Posted 07 September 2015 - 22:34
Posted 08 September 2015 - 09:42
Nie samą kiełbasą człowiek żyje.
Dziś ( a raczej wczoraj) pasztecik skonstruowałem
b774ca94bf0ab241b2d19e55d4e83d7db75f405f3d6dc1d07296b09e17652454.jpg 70.72KB 2 downloads
f4feb5ebcfc10d0607b18976d2692f6df157ea9a95d60e074d2c54e7ab454fa0.jpg 96.52KB 1 downloads
22f8212eb107aa7975574f01a8d16a8651dd2ba0704427b3d3d28dfbb5b5d561.jpg 122.26KB 1 downloads
a826dddc5b52b5e2aa228749789b40ab7e7536d8dfa44adb735a7abef7042a50.jpg 149.61KB 1 downloads
Posted 08 September 2015 - 13:44
Moje wczorajsze zadymianie:
Kilka kawalkow wedliny w weekend bedzie sie dymic.
Posted 08 September 2015 - 13:49
No cóż Stefanie. Mamy podobne zainteresowania
Jest nas coraz więcej w tym odłamie hobby .
I dobrze.
Rodzinę trzeba nakarmić. A najlepiej czymś co zawiera jak najmniej chemii i jest w smaku dużo lepsze niż sklepowe.
Pozdrawiam
0 members, 1 guests, 0 anonymous users