Skocz do zawartości


Zdjęcie

Skutvik sierpień 2015


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 stefan

stefan

    Dorsz

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 182 postów
  • MIejscowośćGarwolin

Napisano 24 sierpnia 2015 - 00:20

2 godziny, 4 dorsze, 20 kg filetów.

 

Killer:

Załączony plik  W_N_5670.jpg   277,1 KB   5 Ilość pobrań



#2 stefan

stefan

    Dorsz

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 182 postów
  • MIejscowośćGarwolin

Napisano 24 sierpnia 2015 - 08:39

Jak się zgrają i obrobią to będą :)


Użytkownik stefan edytował ten post 24 sierpnia 2015 - 08:40


#3 stefan

stefan

    Dorsz

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 182 postów
  • MIejscowośćGarwolin

Napisano 27 sierpnia 2015 - 08:02

:faja:

 

Załączony plik  W_N_5663.jpg   112,65 KB   10 Ilość pobrań


  • Slodziaksos lubi to

#4 Paprykarz

Paprykarz

    Dorsz

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPip
  • 149 postów
  • MIejscowośćSTARGARD

Napisano 27 sierpnia 2015 - 08:47

Normalnie zero zahamowań, wszystko z tej wody wyciągną  :D



#5 Tleilax

Tleilax

    Halibut

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 623 postów
  • MIejscowośćMazowsze

Napisano 27 sierpnia 2015 - 09:43

Chyba muszę zgredzikowe ufundować :D


Użytkownik Tleilax edytował ten post 27 sierpnia 2015 - 09:43


#6 Slodziaksos

Slodziaksos

    Halibut

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 552 postów
  • MIejscowośćDal w pobliżu Oslo

Napisano 27 sierpnia 2015 - 10:33

:faja:
 
attachicon.gifW_N_5663.jpg



Musiało to dorszysko dobrze walczyć.
Pewnie bez jazdy od powierzchni do dna nie obyło się. :)

#7 Sacha

Sacha

    Halibut

  • Użytkownik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 452 postów
  • MIejscowośćWarszawa

Napisano 27 sierpnia 2015 - 11:35

Bo Stefan rozmiarowo dla kota takie szarpie. :)

Dla kilku  :P . Jak z takiej sztuki polędwiczkę wykroić?



#8 Tom_S

Tom_S

    Halibut

  • Moderator
  • 1 218 postów
  • MIejscowośćPiła

Napisano 27 sierpnia 2015 - 11:53

Takie są najlepsze na kotlety.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych